Kontakt

Det enklaste sättet att komma i kontakt med mig på Allt om Klockor är att skicka ett mejl. Du gör det till [email protected].

Jag svarar normalt på mejl inom några minuter på vardagar mellan 08 och 17. På andra tider kan det dröja längre beroende på när du skickar mejlet till oss.

Målsättningen är att kunna erbjuda fler kontaktmöjligheter i framtiden med telefonnummer, kontaktformulär och live-chatt som komplement till mejladressen. Det är dock inte möjligt i skrivande stund och därför hänvisar vi all kontakt via mejl just nu.

Rådfrågning om klockor

Du får väldigt gärna skriva till oss med frågor om dina klockor, vilka modeller som är köpvärda och andra rekommendationer .

Jag svarar efter vår bästa möjliga förmåga och tipsar om hur du kommer vidare med dina klockköp. Tänk bara på att jag är en glad entusiast och klock-intresserad. Jag är inte utbildade inom klockvärlden och har inte hundratals eller superdyra klockor. Därför ger jag alltid råd med viss försiktighet och alltid med hänvisningar till säkra källor där du kan (och absolut bör) läsa mer om dina klockbeslut.

Annonsering

Om du vill placera en annons på min sajt så går det utmärkt, lite beroende på vad annonsen omfattar för ämne så klart. Vi har ett strikt tema på sajten. Därför ser vi gärna att du som vill annonsera har förslag som passar temat. För annonsförslag ber vi dig skicka ett mejl via adressen som vi nämner ovan.